Dagbesteding 

Naast dagbesteding in ons eigen centrum, organiseren wij voor zorginstellingen ook sessies op locatie van de opdrachtgever. Soms doen wij dat om de bewoners van de instelling langzaam te laten wennen aan de wijze van dagbesteding, maar wij gaan ook op locatie werken indien bijvoorbeeld het coronavirus het reizen van deze bewoners niet toelaat. 

 

Siena 1

Consultancy

Wij delen onze kennis en ervaring met collega’s in zorginstellingen, waar dan ook in Nederland. Wij brengen de huidige situatie in kaart, schrijven een aanbeveling en trainen de therapeuten op onze Siena locatie in Den Haag. Na implementatie stellen we een vervolgtraject vast om ervoor te zorgen dat de methodiek ook op termijn resulteert in een optimaal resultaat.

De kus Inspired by Picasso Jan van der Vos pastelkrijt

Coaching

Wij verzorgen coaching projecten op locatie, die vaak een opmaat zijn naar een structureel verbeteringsproces binnen een zorginstelling. Bijvoorbeeld met als onderwerp een empathisch directieve benadering voor verzorgers, zodat ze betere skills ontwikkelen voor de begeleiding van bewoners. De praktijk bepaalt de behoefte.

fullsizeoutput 6c92

Workshops en lezingen

Voor het welzijn van mensen met het syndroom van Korsakov, NAH en andere psychische aandoeningen is het van belang dat iedereen die bij de begeleiding betrokken is, direct of indirect, op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen die het welzijn van deze mensen zou kunnen verbeteren. Dat bieden wij door bijeenkomsten te organiseren in de vorm van lezingen en workshops. Wilt u weten wanneer deze bijeenkomsten georganiseerd worden? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Siena 12